Meldingen

At-Os MWF Systeem

Door een revolutionaire ontwikkeling van At-Os is het nu  mogelijk uw bedpanspoeler (desinfectie-apparaat) in één handomdraai te veranderen is een thermo-desinfectie wasautomaat.

Met het MWF-(Multi Was Functie) systeem is het heel eenvoudig om verpleegmiddelen, die niet in een standaardhouder van een bedpanspoeler kunnen worden geplaatst, optimaal te reinigen en te desinfecteren. Met het At-Os MWF-systeem is uw bedpanspoeler multifunctioneel inzetbaar op die locaties waar de hygiënestandaard geheel in overeenstemming moet zijn met uw hoogste desinfectie eisen.

 

De Multi-was korf is geschikt voor het reinigen en desinfecteren van verpleegmiddelen en containers die, na reiniging, niet aansluitend hoeven te worden gesteriliseerd. De speciale korf is voorzien van extra wasarmen welke het desinfectieproces (chemisch en thermisch) versterken. De At-Os bedpanspoelers zijn uitgevoerd met een speciaal programma, waarbij tijd en temperatuur van de thermische desinfectie instelbaar zijn, zelfs tot een A0-waarde van 6000. Dit  geheel volgens de strenge Europese Richtlijn EN ISO 15883.

 

Het MWF-systeem is optioneel leverbaar op de At-Os modellen, Compact en Professional.

<< Ga terug naar de vorige pagina