Meldingen

At-Os bedpanspoeler Simplex

At-Os Bedpanspoeler, model SIMPLEX, nu nog professioneler  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At-Os heeft het model Simplex op een aantal belangrijke items aangepast. Duidelijke verbeteringen die er voor zorgen dat dit model niet alleen professioneler is in gebruik, maar tevens zorgen voor een nog hygiënischer reinigings- en desinfectie resultaat. De belangrijkste aanpassingen aan dit model zijn:

Het model Simplex is nu standaard uitgevoerd met het ENC electronic nozzle control systeem. Dit betekent dat iedere wassproeier is voorzien van een solenoid gestuurde klep. Hiermee wordt per wascyclus en per wassproeier de juiste waterhoeveelheid gebruikt voor een optimale reiniging van het verpleegmiddel.

Het aantal wassproeiers is uitgebreid van 10 naar 14, waarvan 6 vast en 8 roterend. In combinatie met de solenoid gestuurde kleppen ontstaat ook hierdoor een optimaal hygiënisch wasresultaat.

Standaard is het model Simplex uitgevoerd met een 3,2 kW boiler voor het desinfecteren van het verpleegmiddel d.m.v. stoom.

Desinfectie van het naspoelwater m.b.v. het DWC desinfectie water coolsystem. Dit geheel volgens de Europese Richtlijn EN ISO 15883-1.

Het doseersysteem voor het naglansmiddel is standaard uitgevoerd met een niveaumeter, geheel volgens de Europese Richtlijn EN ISO 15883-1/3.

Voor een optimale communicatie tussen machine en tablet/mobiele telefoon (Android) is het model Simplex standaard voorzien van Bluetooth. Met behulp van de At-Os APP is de machine volledig controleerbaar en in te stellen volgens uw wensen.

Optioneel kan het model Simplex worden uitgevoerd met het ACS droogsysteem.


Indien u geïnteresseerd bent, zijn wij gaarne bereid u te voorzien van uitgebreide informatie, of een persoonlijk toelichting van één van onze accountmanagers.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina