Meldingen

Haigh macerator nu ook in Nederland

Haigh Quattro macerator, zorgt voor meer tijd en aandacht voor uw patiënt.


De Haigh Quattro macerator voor single use verpleegartikelen is op dit moment de meest veelzijdige vermaler voor pulp producten in zijn soort. Met een maximale capaciteit van 4 verpleegartikelen per cyclus is deze unit één van de meest verkochte macerators wereldwijd.

Met de ontwikkeling van de Quattro is rekening gehouden met een optimaal bedieningsgemak, optioneel uit te breiden met een handsfree opening, de laagste kosten per cyclus en een duidelijke visie op infectie preventie. Zo is o.a. de Haigh Quattro behandeld met een Bugban® antimicrobe coating waardoor het super eenvoudig is de machine schoon te houden.

Met een elektraverbruik van slechts 0,010 kW en een minimaal verbruik van 17 liter koud water per cyclus is deze machine de zuinigste in ons Haigh assortiment. Met een programmatijd van slechts 84 seconden is de machine binnen 1½ minuut alweer beschikbaar.

Het grootste voordeel van de Quattro zit hem in de eenvoudige bediening en de hoge hygiënegraad die hiermee wordt bereikt. Het verplegend personeel krijgt, in vergelijk met het gebruik van conventionele bedpanspoelers, meer tijd om meer aandacht te schenken aan de patiënt. 

Dat het gebruik van de Quattro u voordelen kan opleveren willen wij u graag aantonen. Aan de hand van uw opgave kunnen wij, met behulp van ons speciaal rekenprogramma, berekenen wat de Quattro u oplevert in tijd en geld. Indien u hierin geïnteresseerd bent nodigen wij u uit contact met ons op te nemen; wij zijn gaarne bereid dit voor uw organisatie te berekenen en in een persoonlijk onderhoud toe te lichten.

Met vriendelijke groet,
Peter van Vliet 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina