Meldingen

Corona maatregelen

De actuele, wereldwijde ontwikkelingen van het Corona virus treffen ons allemaal, als burgers, als gezinnen, als collega’s en als zakelijke partners. Het is een situatie die wij nog nooit eerder hebben meegemaakt. Wij moeten alles doen wat in onze macht ligt om een verdere uitbreiding van het virus een halt toe te roepen.

Wij volgen de lopende ontwikkelingen met betrekking tot het Corona virus en de berichtgeving van de officiële autoriteiten dan ook op de voet. Gezien het onvoorspelbare karakter van deze situatie, hebben we onze dagelijkse bedrijfsvoering aangepast om de aanbevelingen en adviezen die momenteel worden verstrekt door de Overheid en het RIVM, nauw op te volgen.

Onze servicemonteurs zullen gewoon onderhoud en reparaties uitvoeren waar nodig en met inachtneming van de Richtlijnen zoals die zijn opgesteld door het RIVM. Ook de verkoopafdeling is bereikbaar voor bestellingen en aanvragen.

Onze gedachten gaan uit naar allen die rechtstreeks getroffen zijn door het Corona virus en wij willen alle verpleegkundigen, artsen, deskundigen en de talrijke vrijwilligers die zich op dit moment inzetten om deze uitdaging te beheersen heel hartelijk danken.

Voor verdere vragen kunt u ons blijven benaderen en van hieruit willen wij iedereen gezondheid en sterkte toewensen in deze moeilijke tijd.

<< Ga terug naar de vorige pagina