Meldingen

Validatie bedpanspoelers

VALIDATIE VAN UW BEDPANSPOELER

Ook hiervoor heeft Allhydest de oplossing……

 

 

 

 

 

Validatie is het periodiek doen van metingen en controles om zekerheid te verkrijgen dat uw bedpanspoeler voldoet aan de specificaties, op basis waarvan de fabrikant zijn CE-markering heeft aangebracht en die van toepassing waren op het moment van levering. Onderwerp van validatie zijn; veiligheids-, kwaliteits-, en funcionaliteitseisen. De validatieresultaten dienen te worden vastgelegd in een rapport (Bron: werkgroep Infectiepreventie).

De At-Os bedpanspoelers van de serie Simplex, Compact en Professional zijn allen standaard uitgevoerd met de At-Os applicatie, waarmee het mogelijk is om, op ieder gewenst tijdstip, per programma, een validatie proces uit te voeren, te documenteren en uit te printen. Hiermee creëert u per machine een hygiëne logboek met daarin vermelding van temperaturen en A0-waarde, weergegeven in een grafiek.

Deze APP met al zijn mogelijkheden en toepassingen, zijn een onmisbaar item bij het hygiënisch  beheren van uw medische apparatuur.

Indien u geïnteresseerd bent, zijn wij gaarne bereid u te voorzien van uitgebreide informatie, of een persoonlijk toelichting van één van onze accountmanagers.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina